вівторок, 26 квітня 2016 р.

Їда

Знаєте, я тепер стала схожою до тих тьолочок, які фоткають їду.
Я фоткаю ще й хід приготування цієї їди.

Знайшла фото ще з зими минулогно року (2015). Я тоді смажила щуку. (В Наталі)



А на канікулах-2015 я  захопилась варениками)


 Цієї зими теж були нові кулінарні спроби. То типу, я пекар-початківець.



А це на день Св. Сльозотечі.
(Св. Валентина)





 А цей рецепт я мушу написати...
Останнім часом підсіла на.... налисники.

- Пів літри води
- 2 яйця
- 1ст. л. цукру
- пучка солі
- сода з оцтом
- мука.
Ретельно розмішати, вкінці додати:
- 3 ст. л. олії.

Смажимо на розтопленому салі (налисники добре відстають від сковорідки),
і ВоАлЯ:



Кекс:

4яйця
1 стакан цукру (можна менше)
Пачка 200-180гр майонезу
2 стакани муки
2 чайні ложки порошку до печива
Тісто як густа сметана.
Можна трошки дати запаху якогось.




Немає коментарів:

Дописати коментар